Societatea noastră este una dintre firmele de vârf pe piața avocaturii din județul Dâmbovița, atât din  punct de vedere al calității serviciilor oferite clienților săi, cât și din perspectiva importanței proiectelor în care asociații acesteia au fost implicați în ultimii ani.
Portofoliul nostru de clienți include numeroase companii naționale și multinaționale, precum și  autorități publice și instituții de prestigiu.

Principalul nostru scop este să servim interesele clienților noștri, oferindu-le servicii juridice prompte și de calitate, adaptate nevoilor acestora și în acord cu particularitățile cadrului de reglementare și cerințele în continuă mișcare ale mediului de afaceri.
În viziunea noastră, relația avocat – client reprezintă un parteneriat permanent, capabil să genereze plus valoare ambelor părți, dincolode serviciile de asistență juridică prestate în mod curent.        Cioacă – Grigorescu & Asociații va păstra confidențialitatea și secretul profesional privind toate
informațiile în posesia cărora ar putea intra în furnizarea serviciilor de asistență juridică și va acționa în conformitate cu prevederile legale relevante privind exercitarea profesiei de avocat din România.